Distanshealing

Distanshealing går till på samma vis som om du fick healing på plats.
Det viktiga är att vi kommer överens om en tidpunkt och du ligger då ner och vilar under behandlingen.
Om du har specifika problem du önskar få behandlade kommer vi överens om det innan behandlingen. Efter behandlingen är det viktigt att du dricker mycket vätska och kan ta det lugnt en stund.
Jag återkopplar alltid efter en distanshealing och berättar vad som kommit upp till mig under behandlingen samt hur jag arbetat på dig. Du får även ge feedback.
Beroende på varför du söker upp healing som behandling kan det variera på antal tillfällen jag rekomenderar. Jag har vid flera tillfällen arbetat med urinvägar som blivit bra, smärta i kroppen samt avslappning för den som behövt det. Även sömn påverkas av healingbehandling, vissa blir pigga medan andra får sova väldigt gott och blir skönt avslappnade. Jag föredrar därför alltid att skicka healingen på kvällen efter kl 21.00

Fotreflexologi

Detta är en behandlingform som utförs via en sorts massage på fotsulan. Man kan likna behandlingen vid Zonterapi men istället för att behandla hela foten behandlas bara de delar som är kopplade till dina bekymmer. Detta blir då en skonsammare metod än Zonterapi. Behandlingen går till så att jag masserar bort s.k saltkristaller som bildas under din fot. Detta kan vara smärtsamt men går snabbt över och skapar åter igen det flödet som ska finnas under foten och i kroppen. Denna behandling är framförallt effektiv vid smärtor i nacke och rygg. Rekommenderar tre behandlingar à 20-30 min inom 10 dagar för bäst effekt

Vägledning

Behöver du vägledning? Har du svårt att se vilken riktning du ska ta i livet?
Via kanalisering, regression eller tarotkort vägleder jag dig framåt för att du tydligare ska finna din väg och dina svar. Jag kommer inte med lösningar eller sanningar, men min vägledning gör att DU lättare kan göra dina val.