För priser på respektive kurs, kontakta mig via marie.m.b.art@gmail.com

Självkänsla kvinna 

Nu kan du anmäla dig till min kurs i självkänsla kvinna som handlar om att stärka varenda cell i din kropp till att våga ta kommandot och vara den du vill vara. När du ser på dig själv, vad ser du då? 
Vem är hon du tittar på och kritiserar i spegeln? 
Är hon värd att älskas och få må bra? 
Ja det är några av frågorna vi kommer gå igenom i den här kursen. Rakt och ärligt! 
Allt handlar om mod, att sluta döma dig och bli din största supporter. 
Kursen kommer pågå i 9 månader och vi kommer att varva sessioner med övningar som hela tiden utmanar dig till att våga mer. Vi kommer kika på nedärvda mönster och beteenden som sätter käppar i hjulet för dig att lyckas. 
Slutprovet kommer bli att våga bli fotograferad så skört, ärligt och naket du kan. Detta för att du ska se hur långt du kommit med dig själv och att du verkligen ska se hur vacker du är. 
Din investering är 9000 kr över 9 månaders tidsintervall samt att du skriver på ett kurskontrakt där du lovar att hänge dig fullt ut i processen för att nå utveckling. 
Är det något för dig kontakta mig på marie.m.b.art@gmail.com 
Känn dig varmt välkommen! 

Här finner du även mina kommande kurser inom medialitet eller kreativt skapande som tex "Själsboken".
Du kan även kontakta mig då ni är några stycken som vill ha en speciellt utformad kurs anpassad utifrån det just ni är intresserad av. Jag håller kurser i kanalisering, tarot, andlig utveckling, intuition, meditation samt akrylkurs i intuitiv målning, själsboken (där du arbetar med dig själv och ditt skapande för att nå förändring i ditt liv samt lära känna dig själv på djupet)

Konstterapi

Jag utbildar mig själv vidare inom bildterai och är precis klar med en kurs i Konstterapi våren -23.  Det ska bli spännande att se vad jag kan åstadkomma och erbjuda er framöver.  Tanken är att du kan boka konstterapisessioner enskilt eller i grupp gällande olika teman som tex depression, skilsmässor, självkänsla. Med konst som terapi handlar det inte om prestige och att det du målar ska vara snyggt och godkänt, det finns inga rätt eller fel. Det går ut på att du målar utifrån övningar som vi tillsammans samtalar kring och analyserar. Ibland är det lättare att lägga det jobbiga utanför sig själv istället för att gräva i det förflutna och låta det komma upp till ytan. Med dessa sessioner går man på djupet utan att behöva fundera hur, med andra ord kan man komma åt trauman via det undermedvetna. Genom konstterapi kan man få ökad förståelse för sig själv och sin bakomliggande historia/ryggsäck. 

Photolanguage ett terapiverktyg


Under våren 2016 gick jag en kurs i Photolanguage. Denna metod hjälper dig att bearbeta och förstå olika trauman, upplevelser och känslor du har inom ditt undermedvetna och ditt medvetna. Photolanguage är ett populärt verktyg som används i flera andra länder. Likväl som att man använder Photolanguage i högre kretsar för underlag av fredssamtal, trauma och krishantering så kan verktyget även användas för privata sessioner eller inom grupper där man tar upp olika teman som tex skilsmässa, dålig självkänsla, sorg och bearbetning osv samt i  arbetsgrupper för att lösa konflikter eller svetsa samman gruppen och lära sig att förstå varandra bättre. Photolanguage kan alltså användas oavsett om du/ni är medvetna om vad som ligger i botten och som skapar problem eller om man helt enkelt varit med om något som man inte förstår eller fått möjlighet att bearbeta så att mycket av problemet ligger på det omedvetna planet. Samtidigt är detta ett bra verktyg för självkännedom och för personlig utveckling. Det beror alldeles på vad du själv vill.

Är du nyfiken på vad detta kan göra för dig, er arbetsgrupp eller en grupp där ni är flera med liknande upplevelser/känslor/problem/sjukdomar osv kontakta mig på mail: marie.m.b.art@gmail.com

Medialitet <3

Det andliga språket 1

Kursen riktar sig till dig som inte har någon tidigare erfarenhet inom andlighet eller dess redskap.
Kursen innehåller bla. grunden i intuition, etik & moral, energiarbete, meditation, hitta dina andliga verktyg, aura avläsning.
Intressenamälan till marie.m.b.art@gmail.com
Kursdatum kommer vid senare tillfälle eller då minst 5 anmälda.
Kursdatum: Förslag vid minst 5 anmälda
Kurslokal:  Östersund

Det andliga språket 2

För dig som tidigare varit i kontakt med andlig utveckling kommer nu en steg 2.
Kursen kommer innebära en fördjupning i bla. intuition, kanalisering, healing, rening och skydd, symbolspråk och automatskrift, tidigare liv.
Kursdatum: Ej bestämt datum än men i Östersund.
Anmälan till marie.m.b.art@gmail.com .

Det andliga språket 3

Välkommen till en efterfrågad steg 3.
För att gå denna kurs behöver du ytterligare kunskap för att vara med som tex steg 2.
Kursen riktar in sig på fördjupning i energiarbete, rening av person & plats, beskydd, ritualer, intutionsarbete, automatskrift, tidigare liv & regression, meditationer & mindfulness.
Kursdatum: Vid anmälan på minst 5 pers sätts datum.
Lokal i Östersund.

Anmälan till marie.m.b.art@gmail.com

Tarotkurs steg 1-3

Vill du lära dig mer om tarotkortens spännande värld?
Från grundkurs till steg 3 gör att du med gott kunnande och insikt i kortens symboler och tolkningar kan vägleda dig själv eller andra.
Kursen utgår inte enbart från det traditionella systemet att tolka korten utan mera från din egen intuition och symboler. Mycket övning att lära dig lita till din egen förmåga och inkänning till vad som känns rätt.
Vi jobbar med intuitionsövningar, färger, symboler, etik och moral osv.
Intresseanmälan Tarot steg 1
Anmälan till marie.m.b.art@gmail.com

Exempel från själsboken

Kreativt skapande
själsboken<3

Själsboken är en variant av konceptet artjournaling från USA. Jag har gått två kurser via nätet och därefter format och lagt till det jag själv ser som viktigt då detta blivit ett "hjälp till självhjälpsverktyg" inom personlig utveckling och skapande.

Denna modell gör att du blir mer ärlig och genuin mot dig själv samt att du kommer närmare ditt hjärta och din sanning om vad som är bra för dig och inte. På vägen kan behövas att du lär dig sätta tydliga gränser för att må bättre och för att respektera dig som den du är ämnad att vara.

I denna kurs ingår att jobba med olika teman som tex ilska, besvikelse, sorg, rädslor, glädje mm... När vi närmar oss våra känslor och ser dem som ett naturligt inslag i livet mår vi bättre och hanterar det vi möter på ett annorlunda sätt.

Tanken är att det framöver kommer att bli en arbetsbok inom detta och du får mer än gärna förhandsbeställa ditt exemplar via mailen. Denna modell passar dig som privatperson likväl som arbetsgrupper som behöver komma framåt eller till dig som vill utveckla dig själv på olika vis.


Kurser Online

Tarotkurs
Kursen riktar sig till dig som vill lära dig tolka kort eller utveckla din intution för att ta dig ett steg längre.
Innehållet är detsamma som på en vanlig kurs på plats.
Kompendium ingår samt övningar som skickas ut veckovis. Frågor sker via kursgrupp i messenger samt samarbete med andra kursdeltagare i mån av jämna par. Läggningar på distans kommer ingå i kursen. Feedback kommer ges efter varje läggning.
Diplom efter genomgången kurs.
Kursstart sker vid anmälan på 6 personer. 


VEM HAR SAGT ATT DU INTE KAN MÅLA?
Välkommen till min nya onlinekurs i målning.
Den här kursen riktar sig till dig som aldrig kunde tro att just DU kan måla. Jag säger det för att jag vet... jag var också en av dem, precis som du, som intalade mig att jag inte kunde måla. Men vet du vad? Jag KAN måla. Men för att upptäcka det blev jag tvungen att våga utmana mig. Vill du? Då ska du gå den här kursen.
Tillsammans kommer vi tänja på gränserna och utmana prestigen som bitit sig fast i ditt huvud. Här målar vi inte med huvudet, vi målar med hjärtat och vad våra händer med verktyg kan skapa. Målning ska vara lätt och roligt, och det kommer du upptäcka under kursens gång.
Materialet fixar du själv efter att du via anmälan till kursen får ditt första kursbrev med instruktioner om vad som behövs samt hur kursen utformats.
Kursen pågår under 10 veckor
En dag i veckan har vi träff på nätet för att följa upp, peppa varandra och möta nya utmaningar.
Under hela kursperioden kommer du ha tillgång till kursgrupp via messenger där du kan bolla ideer, få feedback, bli peppad och möta andra som också vågar utmana sig. Kursstart vid 6 personer Intuitiv målarkurs
Vill du utveckla ditt målande?
Alla kan måla om vi låter intutuionen och känslan styra målandet.
Med olika verktyg och ideer får du prova dig fram i din egen takt.
Deltagare kommer få tillträde till kursgrupp via messenger för att dela upplevelser med varandra samt ha möjlighet till frågor.
Kursen pågår 6 veckor indelade på videos, övningar, diskussioner. Kursen är under uppbyggnad. Själsboken
Denna kurs är samma som om det vore på plats. En hjälp till självhjälpsmetod som ger snabba effekter i din utveckling och ditt mående.
Du kommer använda dig av olika böcker att måla i, meditationer, skrivövningar och diskussioner. Vi pratar om färgernas betydelse och jobbar via teman och går in i olika känslor som tex rädsla, ilska, kärlek osv.
Pågår i 8 veckor då övningar och instruktioner skickas ut via länk. Lista på arbetsmaterial skickas ut inför kursstart. Visst material ingår i kursen.
Kursdeltagare har tillgång till medlemsgrupp i messenger där man kan bolla ideer, dela sitt skapande och få svar på sina frågor.
En dag i veckan finns jag som kursledare med på skype för att handleda och förtydliga vid frågetecken, samt utvärdera processen och skapandet i era böcker.
I slutet av kursen utvärderar vi tillsammans era framsteg och hur ni kan jobba vidare på egen hand med denna metod för vidare utveckling och välmående.
För prisinformation ta Kontakt    
           marie.m.b.art@gmail.com