Sensitiv

Nu för tiden pratar man om high sensitivity som innebär att man är extra känslig för energier omkring sig. 
Är det något du känner igen? 

Att plötsligt känna sig trött efter att ha umgåtts med andra människor. Eller att man plötsligt tar in någon annans symtom på smärta, ångest eller oro....
Hur vet man att det är någon annans och inte mitt? 
Finns inga säkra garantier för det men själv brukar jag använda frasen "return to sender" vilket innebär att om det jag känner inte hör till mig utan nån annan så vänder den energin tillbaka till sändaren. Om det då släpper så vet jag att det inte var mitt. 
Oftast är det symtom som kommer hastigt från ingenstans. 

Likaså om vi är mer medvetna när vi umgås med andra människor.... Får vi energi eller slukas vi på energi? 
Hur gör ni? Fortsätter ni umgås med människor fastän ni bara känner er dränerade efteråt? 
När vi blir medvetna om att så är faktum finns det saker du själv kan göra för att behålla din energi. 

Tänk dig att du kastar en osynlig slängkappa över dig innan du möter och umgås med andra. Och att all din energi håller sig innanför kappan oavsett om energivampyrerna försöker suga ur energin ur dig. Likaså stänger kappan ute den negativa energin som du inte vill ta in från andra eller så att du inte känner av deras mående. 

Ett annat verktyg kan vara att du drar in dina egna känselspröt som hela tiden söker av i din omgivning. Du behöver inte ha dem ute jämt. 
Tänk att du drar in dem och din aura så att de stannar 10 cm utanför din kropp. Detta blir stor skillnad istället för att ha känselspröten flera meter utanför dig själv. Då slipper du känna av när andra kommer för nära dig. 

Prova och känn dig för vilket som kan passa dig bäst.