Kurser

Ibland kan man behöva gå en kurs för att fortsätta utvecklas eller ta sig vidare inom valt område. Jag håller kurser utifrån förfrågan, dra ihop ett gäng och fixa en lokal så kommer jag och gör det jag är bra på. 

 
Målarkurs Nybörjare-Avancerad
Själsboken 
Tarotkurs 
Andlig utveckling 
Självkänsla kvinna 

Målarkurs 

Alla kan måla! Det handlar bara om att släppa prestigen. Jag har alltid älskat att skapa via målandet på olika vis. Jag brukar kalla det för "egenterapi" för det gör sådan skillnad i min själ. 
Då jag tidigare gått utbildning online med Soulart och nu under året gått en konstterapiutbildning känner jag att jag vill dela min kunskap via kurser eller sessioner.

Nybörjarkurs med innehåll av färger, material och bakgrunder. Här jobbar vi med grunderna i målning och att släppa prestigen. 
Pris: 1800 kr för två dagar, material håller ni med själva. 

Fortsättningskurs med innehåll av färger, material, bakgrunder och utvecklande målning utifrån tema. 
Pris: 2000 kr för två dagar, material håller ni med själva. 
Avancerad kurs med fokus på intuitiv målning och personlig utveckling. Pris: 2200 kr för två dagar, material håller ni med själva. 
 

Tarot och Andlig utveckling

Tarot är ett verktyg för vägledning. Jag jobbar med intuitiv tarotvägledning vilket innebär att jag inte utgår från den traditionella Tarot som många arbetar efter. Egentligen behöver jag inte korten för att få information men det blir ett lättare språk att förmedla och bilderna kan få dig som kund att fokusera bättre på det jag pratar om. 
På mina kurser lägger vi fokus på intuitiv tolkning men jag går alltid igenom den traditionella tarot.
 
Tarot Nybörjarkurs: Grunderna i tarot, färger, symboler och läggningar.
Pris: 1800 kr inkl kompendium, du tar med egen kortlek.
Tarot fortsättning: Djupdykning i symboler och fokus på olika läggningar och intuitiv tolkning.Pris: 2000 kr inkl kompendium, du tar med egen kortlek.


Andliga språket 1: Grunderna i olika andliga verktyg, prova-på övningar
Pris: 1800 kr inkl kompendium 
Andliga språket 2: Fortsättning och djupdykning i tarot, kanalisering, numerologi, energi och rening
Pris: 2000 kr inkl kompendium 


Självkänsla kvinna

Utifrån utbildningar, möten med många människor och min yrkesproffession som healingterapeut, vägledare och sjuksköterska har jag mött kvinnor som jag känner att jag vill lyfta att tro på sig själv och sin egen kraft och förmåga. Via olika övningar hjälper jag dig växa och ha tillit till att du duger som den du är. 
Som slutprov på kursen blir du fotograferad så skört och naket som du vågar utifrån där du  befinner dig i tron på dig själv. Det händer så mycket när människor får se en bild av sig själv där själen lyser igenom och de ser det vackra i sig själva. Modet att genomgå en fotografering kommer få dig att växa som kvinna. 
Kursen pågår i sex månader med en första kartläggning av dig och ditt liv, övningar hemma och träffar online eller live, tillgång till stöttning ett tillfälle i månaden via mail. 
Pris: 6900 kr inkl kompendium, övningar och fotografier på dig själv före och efter kursen.