Intresserad av konst? 

Här finner du ett urval av min konst. För att se pris och storlek på respektive tavla behöver du titta via dator då funktionen inte är aktuell via mobil. Är du intresserad av att beställa konst till ditt hem eller företag kontakta mig för förslag och diskussion gällande färg, storlek och pris. 

Vissa av dessa tavlor är sålda som intonad konst/energitavlor. Jag tonar då in och kanaliserar ner vad det är just du behöver få på din tavla, vilken energi den ska ha och vilken färg. Jag vet aldrig på förväg vad tavlan kommer föreställa och alla dessa tavlor blir helt unika utifrån vem som beställer den. Till tavlan får du även ett nerkanaliserat brev med budskap. Tavlan är unik och ingen är den andra lik. 
En del kallar dem själstavlor. Vill du beställa din personliga intonade tavla kontaktar du mig via mail marie.m.b.art@gmail.com 
Går även att beställa som present eller gåva till någon du känner. 


Jag har även gått kurser inom Feng shui och älskar att styla och inreda. Jag strävar efter att skapa ditt hem eller dina företagslokaler efter din personlighet med med ett sting av det lilla extra. Hör gärna av dig för förslag och kostnad. Det jag upplever som viktigast i ett rum är ett fint energiflöde och harmonin i färgerna som ger den känsla du söker. Utöver detta kan jag givetvis göra tavlor i den färg och stil som matchar din inredning. 
Hör av dig vid intresse och för pris.