Fröken Fröspriderskan Intuitiv vägledning

Behöver du vägledning för att hitta din riktning i livet? Ibland kan vi vara vilsna utifrån omständigheter som sker omkring oss som vi kanske inte alltid kan påverka men vi har alltid ett val. Och ibland kan vi behöva få hjälp att se kartan vi har framför oss. 
Jag jobbar intuitivt och använder bland annat tarotkort som verktyg för att vägleda dig. 
Det är viktigt att veta att jag INTE har facit men jag kan ge dig nycklar till att ta dig vidare framåt, valen står du själv för. 

 
Tarotvägledning
Healing på distans 
Kanaliserade brev/Rening av energier 


      Andlighet

För mig är andlighet en tro på att det finns något utöver det vi ser och hör. Intresset har funnits från det att jag var barn och nyfikenheten har fått mig att vandra genom stenar och kristaller, tidigare liv, meditationer, Tarot och det som verkligen fick mig att landa var när jag utbildade mig till healingterapeut. Då och där föll bitarna på plats och jag visste att nu hade jag kommit hem. Under flera år arbetade jag med healingbehandlingar tillsammans med vägledning men valde sen utan att jag själv förstod varför, att utbilda mig till sjuksköterska. För mig handlar läkande om olika saker och att traditionell sjukvård är ett komplement till alternativ vård. Båda behövs. Min önskan vore att öppna en alternativ hälsocentral där man ser helheten kring personen, hela kartan av vad som skapar symtom. 
Healingen öppnade en helt ny värld för mig och jag lärde mig att allt vi är och har omkring oss är uppbyggda av energi i olika fast form. Likväl som vi flyttar en stol i ett rum så kan vi flytta energi i kroppen, rensa bort stagnerad energi och fylla på med ny energi. 
Redan från början när jag gav behandling fick jag till mig saker om personen som jag omöjligt kunnat veta, hur det funkar vet jag inte men att det gör det har jag fått bekräftelse på många gånger. 
Några år senare började jag ge tarotvägledning, inget jag själv bestämt mig för att göra men blev tilldelad gåvan från andevärlden då de skickade på mig mina första kunder. Det har blivit en hel del kunder under åren och jag är alltid lika tacksam över dem som återkommer då det blir ett kvitto för mig att det jag fått till mig har stämt och att kunden varit nöjd. 
Ibland använder jag mig av kanalisering då jag skriver ner i brevform det som kommer till mig. Det viktiga att veta är att jag aldrig styr över informationen, jag är bara en länk eller ett redskap för att informationen kommer fram dit den ska. 
Jag använder mig av både healing och kanalisering  när jag målar mina intonade tavlor som du kan läsa mer om på fliken KONST. 

Tarotvägledning

 En tarotvägledning utgår alltid från här och nu. Den kan visa på hur det varit tidigare i ditt liv, hur det ser ut nu och hur din möjliga framtid KAN se ut. Det är viktigt med KAN, för det betyder inte att det ÄR så. Korten visar på en möjlig väg vad som kan ske men det är du som vandrar och väljer din väg. Du har alltid ett ansvar i hur ditt liv blir, oavsett vad som händer omkring dig så har du val att göra, du kan välja att stå kvar i en dålig relation eller gå vidare. 
Du väljer. 
Mina olika tarotväglednigar: Större Allmän läggning ( Dåtid, nutid, framtid samt om dig som person, relationer, livsläxor, arbete och dina bästa möjligheter framåt) Pris: 850 kr 
Årshjulet (Månad för månad under ett helt år, vad du kan förvänta dig eller vart du bör lägga fokus)        Pris: 1850kr 
Halvårsläggning (Lika som ovan men för 6 månader månad för månad) 
Pris: 850 kr
5-kortsläggning (Antingen 1 kort för varje fråga, då 5 frågor eller 5 kort för en och samma fråga) 
Pris: 500 kr
3-kortsläggning (Antingen 1 kort för varje fråga, 3 frågor eller 3 kort för en och samma fråga) 
Pris: 300 kr 
Årshjulet 2024

Detta årshjul är en generell läggning över året 2024.Månad för månad visar jag här i läggningen på vart du bör lägga fokus, vad som är möjligt att komma in i ditt liv och hur du på bästa sätt kan förhålla dig till det. 
Årshjulet kan du beställa när som helst på året och då börjar läggningen med den kommande månaden till samma månad kommande år. 


Januari- Det ultimata kärlekskortet dyker upp och du kan förvänta dig en speciellt, djup och fin vänskap som blommar upp. Detta kort visar kärlek ur ett större perspektiv. Kanske har ni mötts tidigare och beslutat mötas igen eller så är det ödesbestämt att era vägar nu sammanstrålar.
Februari- Här kan du behöva se upp så att du inte kör slut på dig. Ta inte på dig fler projekt än vad du klarar av. Det går inte slänga upp tio bollar i luften och tro att du kan fånga fler än två. Lär dig tacka nej och sätta lite gränser. 
Mars- Din energi kommer inifrån dig och du bär med dig ditt eget ljus. Du är skaparen i ditt liv och du behöver komma ihåg det för att tro på din kapacitet. Du kan skapa det du önskar men har du inte själv tilliten till det blir det svårt. 
April- Här öppnar det upp sig möjligheter för dig. Tänk dig flyga som örnen över landskapet och se kartan under dig. Du kan lätt se vilken stig som är bäst att vandra för att undvika faror på vägen. 
Maj- Oavsett vad som sker omkring dig just nu så behöver du inte låta dig påverkas av det. Se istället till att fira, dansa, leka och skratta. Ta inte livet på fullaste allvar hela tiden. Njut av livet. 
Juni- Nu kommer du ställas inför två val. Även om den ena vägen ser klart bättre ut så är det viktigt att du scannar av båda alternativen så att du inte blir lurad. Ytan kan se bra ut men insidan kan vara  något helt annat. 
Juli- Tillåt dig leva livet. Fjärilen flyger över ängen från blomma till blomma och njuter av dess nektar. Att sitta stilla är inte din melodi, du behöver få nya upplevelser. 
Augusti- Vänd dig nu inåt och lyssna till din intuition. Andra runt omkring dig kan ha en massa åsikter om hur du ska göra och varför men de kan inte leva ditt liv åt dig. Ta egna beslut. September- Inget du gör nu kommer göra skillnad. Tillåt dig istället vila och vänta ut tiden. Det är tiden som avgör när det bäst ska ske, inte du. Så bara avvakta och vila i att du inte kan påverka. 
Oktober- Öppna upp dig för att ta emot hjälp, kärlek, vänskap, erbjudanden. Det är så lätt att ge men svårare att få eller tro att du är värd att få ta emot. Lär dig be om det du behöver, även om det så är en liten kram. 
November- Nu verkar tiden ha kommit ikapp dig. Helt plötsligt när du väl bestämt dig så kommer det bli intensivt. Ditt mål är i sikte och allt är som det ska. 
December- Njut av det lilla i livet. Se alla guldkorn du har omkring dig i vardagen. 
Det som gör livet värt att leva och det som på riktigt betyder något för dig. 


Lycka till och jag önskar dig ett fantastiskt, underbart, händelserikt, lärorikt, kärleksfullt och fint 2024. 


Vill du boka in ett årshjul så kan det ske när som helst under året och pågå till samma månad nästa år. Healing på distans 

Jag tonar då in på ditt energifält från distans, rensar i din energi och fyller på med ny energi. Du ligger då ner bekvämt hemma hos dig under behandlingen. Efter behandlingen skickar jag feedback till dig och du kan få återkoppla din upplevelse. De flesta upplever en varm och god känsla i kroppen under behandlingen. Vissa slappnar av och somnar. En del upplever färger eller bilder. 
Under behandlingen kan jag få till mig saker som du behöver ta del av, kan vara gällande kroppsliga, psykiska och fysiska symtom eller kontakt via andevärlden som vill förmedla något. 
Jag vet aldrig på förhand vilken information som kommer och kan heller inte styra det.Många upplever minskad smärta, ökad energi och mer ork, en lättare känsla i kroppen efter en healingbehandling. Ibland kan man behöva fler behandlingar för bättre effekt. Min rekommendation är alltid tre behandlingar inom loppet av två veckor. 
Pris: 850 kr per tillfälle (vid köp av tre behandlingar 2200 kr)

Kanaliserade brev

Jag tonar då in på dig och din energi. Kopplar upp mig och tar sen emot information från andevärlden som kan vara dina guider och hjälpare, nära och kära som befinner sig på andra sidan eller bara låta universum förmedla det du behöver få till dig. Brevet brukar bli mellan 8-12 sidor långt.
Pris 1800 kr 

Rening av plats

Rening av plats, tex ett hem sker på samma sätt som via distanshealing. Jag tonar då in på platsen och renar stagnerad eller negativ energi och fyller sen på med ny energi. 
Det fungerar precis lika bra som om jag vore på plats. 
Pris: 1800 kr